Szavazz a zanza.tv-re!

A szavazás lezárult, köszönjük a szavazataitokat!

Neveztük a zanza.tv-t az Év Honlapja 2014 versenyre.
Ha Neked is tetszik, akkor kérlek, támogass minket egy szavazattal!

„Az Év Honlapja” az ország legrangosabb online marketingkommunikációs pályázata, mely idén ismét 25 kategóriával várja a jelentkezőket.
Több mint egy évtizede kutatja és díjazza a hazai és nemzetközi viszonylatban is elismert szakmai zsűria legkiválóbb honlapokat.

A zsűri többek között az alábbi szempontok mentén értékeli a beküldött pályázatokat:

Design
A honlap vizuális megjelenése (színvilág, layout, tipográfia, grafika) támogatja-e a megadott célkitűzést, valamint mennyire van összhangban a honlap tartalmával.

Impresszió
A weblap vizuális megjelenése és tartalmának megismerése milyen összbenyomást kelt a látogatóban.

Innovativitás
Milyen újszerű tartalmi, formai és programozástechnikai megoldásokat alkalmaztak a weblap fejlesztői.

Interaktivitás
Milyen formában ad lehetőséget a honlap a látogatóknak / ügyfeleknek a kapcsolattartásra. A honlap tartalma / szolgáltatásai mennyire használják ki a web által nyújtott kétirányú kommunikációs lehetőségeket.

Kategóriának megfelelő tartalom (súlyozott pontszám)
Miután a versenyben különböző kategóriákban lehet nevezni, a tartalmat nem lehet általában értékelni, hanem csak a konkrét kategória jellegzetességeinek megfelelően. A honlap tartalmi része mennyire támogatja a nevezésben megadott marketing célkitűzés megvalósítását az adott kategóriában. A kereskedelmi kategóriában induló honlapok - az üzleti szolgáltatás minősége mellett - mennyire felelnek meg a kötelező jogi előírásoknak.

Navigáció
A látogatók részéről a leggyakoribb panasz a weblapokra, hogy egy idő után elveszítik a tájékozódást, nem tudják hol vannak, hogyan tudnak visszatérni a kezdőoldalra. Értékeljük, hogy a weblap mennyire áttekinthető, milyen segítséget nyújt a weblap egyes részeinek a megismeréséhez.

Reszponzivitás
A felhasználó eszközéhez/eszközeihez alkalmazkodó rugalmas webdizájn ma már elengedhetetlen feltétele egy jó honlapnak, éppen ezért értékeléseink során mi is nagy hangsúlyt fektetünk erre a szempontra.

Ha úgy ítéled meg, hogy a zanza.tv a fenti szempontoknak jól megfelel, kattints és szavazz ránk! :)

Developed by Integral Vision